Varför ett spabad från Dreammaker?

Köp ett spabad från Dream Maker Spas och upplev hur skönt och avslappnade och roligt det är att bada utomhus året runt! Dreammaker Spas är tillverkade i Usa men modellerna är framtagna för att passa Sveriges marknad och Dreammaker har ett lågt pris men levererar ändå en kvalité över vad som är standard. Spabaden har en hög finish och passar bra för Svenska inom och utomhus-förhållanden! Dreammaker är det enkla, prisvärda och hållbara sättet att njuta av en lugn spaupplevelse bara några steg från ditt hem. Utformat med användaren i åtanke är varje spa byggt för att vara det ultimata i avkoppling och njutning.
Värde
Med Dream Maker Spabad får du kvalité/prestanda samt funktioner som är anpassade för att använda året runt. Lyx och känsla ingår i alla modeller, Dream Maker ger dig bästa tänkbara lyx men till låga priser!
Enkel
Välj vilken modell på spabad som passar din yta och livsstil, vi har modellerna oavsett om det är inomhus eller utomhus.
Dream Maker Spas är utformade för att vara smidiga att installera och enkla att använda, så du kan spendera mindre tid att underhålla ditt spa och mer tid att njuta av det.
Vi hjälper dig genom hela din affär och levererar den direkt till ditt hem, allt för att just ditt köp av spabad skall bli så enkelt och bra som möjligt!
Hållbar
Alla spabad från Dreammaker är tillverkade med eget utvecklat Syncryl-material för utseende av akryl men med poly- etylens hållbarhet. Spabad som placeras utomhus får tåla både väder och vind året runt, viktigt att man som köpare kontrollerar och jämför olika spabad för att få rätt modell för just sina behov. Ytorna på spabaden från Dreammaker har en elegant och snygg slitstark yta som tål olika väderförhållanden och som inte inte spricker eller rostar.
Prisvärd
Spabad från Dreammaker är lyxiga Spabad och har många sittplatser och i vissa fall även liggplats. Du finner modeller med justerbara jetstrålar för axlar, ryggmuskler och fötter som ger en avslappad och uppfriskande massagehydroterapi, allt för att du skall få en härlig spaupplevelse utöver det vanliga!
Dreammaker Spas är tekniskt väldigt utvecklade och utformade med överlägsen isolerings- och värmeteknik för exceptionell energieffektivitet, vilket gör att energikostnader förblir extra låga. Med Dreammaker får du prisvärda modeller där lyx och känsla ingår!
Fällbart bord

Inbyggt uppfällbart bord perfekt för att kunna ställa drycker på, spela spel osv.

Ledbelyst fontän

Vattenfontän med kontrollerbart flöde
och 9 programmerbara LED-färgalternativ.

Kylbox

Inbyggd kylbox för att hålla dryckerna kalla.

Plug and Play

Enkel inkoppling, bara att plugga in kontakten och köra.

Meny