Utrustning för spabad

Utrustning

Green Gard Roxul-Isolering

Green Gard Roxul-Isolering & Polysteelsystemet

Varje Sunrise-spa är isolerat med vår egenutvecklade Green Guard Roxul-isolering. Denna metod för isolering fångar upp och recirkulerar spaets egen värme energi genom hela inre skåpet, vilket minskar efterfrågan på värmaren – vilket sparar pengar. Dessutom är alla Sunrise spas utrustade polysteelpanelsystemet vilket innebär att våra paneler är ljudisolerade. Polysteelsystemet tillsammans med Green Guard Roxul-isolering ger överlägsna isolerings egenskaper och enastående ljudblockerande egenskaper. ​

 

Andra fördelar med vår egenutvecklade isolering:

 • Tar inte upp eller bibehåller fukt, som traditionell sprayskumisolering gör, vilket förhindrar uppbyggnad av mögel.
 • Roxul isoleringen tillsammans med Polysteelpanelsystemet ger en överlägsen ljudabsorption som gör att Sunrise spas är ett av de tystaste och energisnålaste spabaden på marknaden.
 • Är oorganiskt och kommer inte att tillhandahålla en livsmedelskälla som är nödvändig för bakterier eller små djur att konsumera.
 • Rc-värdet för denna isolering är 8, samma nivå som krävs när du gör hemmet klimatneutralt.

Galvaniserad Stålram

Varje Sunrise-spa startar med en solid grund.Vår ABS bottenplatta tätar mot insekter och fukt samtidigt som den behåller värmen. ABS-plast har väldigt goda egenskaper så som låg vikt, god hållfasthet och formbeständighet Integrerad i ABS bottenplattan är vår galvaniserade stålram. Konstruerad för att ge den styrka och stabilitet som krävs för att stödja över 3200 kg. Till skillnad från träramar är vår galvaniserade stålkonstruktion byggd för att hålla. Den är inte bara 10 gånger starkare än trä, den kommer inte att spricka eller ruttna och till skillnad från trä kommer den inte att upprätthålla termiter eller gnagare. Plasthörnen säkerställer att varje ram monteras enkelt, snabbt och alltid efter fabriksspecifikation. 

Vädertåligt Spa Lock

Varje Sunrise-spa har ett fantastiskt spalock i slitstark Polyester.

Polyester i allmänhet är ett syntetiskt tyg som börjar som en polymersmälta (flytande form).
I lösningsfärgningsprocessen tillsätts färgen under vätskesteget, innan den kyls och snurras
till syntetfibrer. Eftersom färgningen går igenom hela materialet och inte bara appliceras på ytan
behåller tyget sina egenskaper betydligt bättre när det utsätts för intensivt solljus och luftföroreningar.

 • 74% Lättare än vinyl
 • 3x Starkare än Vinyl
 • Högt UV skydd
 • 100% polyester, polyuretanskyddad för att stoppa absorptionen och vatten.
 • Hämmar tillväxt av mögel och bleknar inte i solen.
 • Det är inte bara lättare och starkare än det vanliga vinyl skyddet, det har också en högre motstånd mot vatten.
 • Det mest använda tyget för utomhusbruk i krävande situationer och väder. (Inom Marin, Fjällcamping, Jakt osv.)
 • Eftersom man bara använder återvinningsbara material, blir det här skyddet miljö överlägset.

Titanium Värmare

3 svetsade stabilisatorer som är tillverkade av samma metall som elementet. Detta minimerar vibrationer förlänger hållbarhet och tillförlitlighet, även under höga flödesförhållanden. Ett strukturellt fäste är nu standard på alla Balboa värme element. Denna nya funktion gör att elementet alltid är centrerat i elementhuset vilket medför genomgående och jämnare flöde runt element, i kombination med minskad vibration och en förbättrad hållbarhet och tillförlitlighet. En kemisk epoxitätning i stället för hårdlödning förbättrar korrosionsbeständigheten. Varje aggregat testas till 60 PSI, vilket säkerställer en läckagefri installation. Det nya värmeelementet håller maximalt avstånd mellan elementet och huset, vilket ger en skakningsfri värmare vid alla flöden. Eftersom Titanvärmaren inte innehåller något järn så kommer den inte rosta eller oxidera. Titanvärmaren är designad för att hålla tekniskt och funktionellt i evighet.

Aqua Nova Teknologi

Med den unika kombinationen av ozon (O3) och UV-C-teknik är AQUANOVA den ultimata ozonatorn för sanering av spabad. Genom att tillhandahålla en vattenkvalité och spa-vård som man kan förvänta sig av klor / saltvattensystem, har AQUANOVA mer renings effekt bättre tillförlitlighet och mindre besvär, samtidigt som den resterande klorförbrukningen avsevärt minskar för att ge den mest avancerade sanitetspotentialen för spa.

”Forskare genomförde ett experiment för att avgöra om användning av UV och ozon tillsammans resulterar i bättre bakteriereduktion än UV eller ozon ensam. Forskare har funnit att mängden UV & ozon som behövs för att genomföra denna uppgift var mycket mindre när den används tillsammans, än när den används ensam”

Se Youtube

Air-X Precision Massage Seat

DESIGNAD FÖR ATT SKAPA EN UNIK UPPLEVNING

Air-X är en helt ny mjukvävnads terapiupplevelse. Air X® förenar den mjuka känslan av luft och vatten med en kinetisk effekt härrörande från jetmotorteknik. Spa-jets kan erbjuda kraft och precision, men Air X är något helt annat. Med hjälp av Airnetics®-konstruktion multiplicerar Air X luftutgången, vilket resulterar i en jetström som är mjuk och kraftfull. Varje element i Air X® är noggrant genomtänkt för att ge något mer än en traditionell spa-jet. Luften överväldigar helt vattnet och skapar en mjuk upplevelse. Detta luftflöde förbättras av de tre olika jetfläktarna och tillbehör för trimning som skapar beröringssensoriska upplevelser.

Se Youtube

Ergonomisk patenterad design

Sunrise spabad har patenterade ergonomiskt skulpterande säten som gör att du sitter extra bekvämt och med väldigt bra benutrymme jämfört med många andra spabad. Den unika kurviga designen tillsammans med Lucite® ”formgjuten Akrylfiber med Antibakteriell Microban® teknik”, dem unika högspänningsmasserande jetstrålarna, som är specialdesignade för optimal avslappning. Dessa unika funktioner tillsammans med vacker LED-belysning och inbyggt ljudsystem kommer att förgylla din spaupplevelse.

Click Change Cabinet

Det revolutionerande Click Change Cabinet ™ -systemet som gör det enkelt för dig att byta panelfärger, så det passar alla inredningar från utställningsrum till bakgård.

 

Finns i följande färger

Driftwood – Gray Panels / Elektric – Blue Panels /  Charcoal – Black Panels /  Hazelnut – Brown Panels

Endast tillgängligt på Ultimate Collection.

Energispar Pump

Denna speciella pump hjälper till vid uppvärmning och filtrering. Energi förbrukningen är endast 1A när den arbetar. Detta ökar nivån på energieffektivitet medan du fortfarande tillhandahåller en intensiv massage med max hastigheten påslagen.

Endast tillgängligt på Ultimate Collection.

Quadfilter Auto Clean Water Management

Levererar konsekvent enkel vård och vattenhantering, auto-rent vattenhanterings systemet kombinerar filtrering och ett sanitetssystem vilket resulterar i ett praktiskt taget självrengörande spa. Filtreringsåtgärder genom fyra proprietära antimikrobiella filter, drivna av det extremt energieffektiva Power Saver Pump som samarbetar med AquaNova Dual UV / Ozone Sanitizer System för att säkerställa att oönskade element tas bort och att ditt vatten hålls rent och klart. De antimikrobiella filtren är byggda med Advanced Point Bonded Filtration teknik och är förstärkt med ett exklusivt antimikrobiellt medel som tillsätts i själva filtreringsväven till skillnad från vanliga filterpatroner. Denna teknik hämmar tillväxten av farliga mikrober och ger ett kontinuerligt, hållbart och ett effektivt extra skydd och längre livslängd på produkten för att säkerställa din familjs hälsa, säkerhet och välbefinnande.

Senaste Tekniken

Balboa SpaTouch 2

Den nyaste och patenterade peksärmstekniken i färg gör handhavandet av ditt spabad till en fröjd. Dess enkelhet och funktionalitet gör ditt användande enklare. Med spabadet kopplat till Internet via ditt WiFi kan du styra ditt spabad med din telefon, ipad eller dator från hela världen.

Balboa World Wide App (bwa ™)

Är en app. för din smarta enhet (Android ™ eller iPhone®) som tillåter dig att få tillgång till spabadet via ditt lokala WiFi-nätverk, eller var som helst i världen där du har en Internet-anslutning till din smarta enhet via 3G, 4G eller WiFi. Med bwa ™ app. kan du se till att ditt spabad kommer att vara redo när du vill ta ett dopp. Istället för att gå ut och trycka på knapparna på spabadet, kan du med appen starta ditt spabad och ändra inställningar från din smarta mobil eller surfplatta. Appen ger full gränssnittkontroll så att du kan enkelt ställa in temperaturen, slå på och av pumparna, till och med som filtreringscykler.

8 Högtalare Aqua-Coustic Audio System / 2 Högtalare Audio Sound System

Ultimate/ Inspiration Collection kompletteras med ett fullt integrerat Bluetooth-ljudsystem. Lyssna på dina favoritlåtar-spellista eller strömma musik från din smarta enhet och kontrollera den från bekvämligheten med lättanvända menyer.

CE-Märkning

Bokstäverna CE är en förkortning för Conformité Européenne vilket betyder i överensstämmelse med EG-direktiven. Att det finns ett CE-märke på en produkt betyder att tillverkaren eller importören intygar att den uppfyller EU:s (Europeiska Unionens) hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Made in Canada

Denna maskin är tillverkad och kontrollerad i Canada för högsta kvalité.
Meny