Ultimate Serien

Ultimate U1 Spa erbjuder fantastiska personliga funktioner som inkluderar en extremt komfortabel noll gravitation lounge sittplats, en 22-punkts kontrollerad kroppsterapi sits med dubbla tryckkontroller, en två-sits par avslappningszon och en shiatsu massage stol bredvid en upplyst lugn fontän med ett Zen inspirerad fallande vattenfall.

Massage terapi.

Shiatsu Massagestol

3 stora jets placerade nere i mitten på baksidan och 8 ytterligare perimeterjets efter sidkonturerna på baksidan. Innehåller 3 LED Glo-jets.

Parets avkopplings zoner

Jets placerade i 2 olika höjder med 8 strålar placerade bak direkt över en multi-jet som ger zonterapi  i hela området för en avslappnande massage.  6-LED Glo-jets.

22-punkts kroppsbehandling

Med denna dubbeltryckskontroll levererar detta säte upp till sitt namn, och ger 22 punkts terapi. 6 över ryggen, 10 längs låren och vaderna, 2 armstöd strålar, 4 fotmassage strålar som även levererar zonterapi till handleder och händer. Innehåller 6 LED Glo-jets. Shiatsu Massagestol 3 stora jets placerade nere i mitten på baksidan och 8 ytterligare perimeterjets efter sidkonturerna på baksidan. Innehåller 3 LED Glo-jets.

Noll graviditets liggplats

Totalt 20 massage strålar som ger 2 nivå massage åtgärder från nacke till fötter. Innehåller 8 strålar för övre, mellersta och nedre delen av ryggen tillsammans med 10 strålar från lår till vaderna som ger terapi ända ner till botten av fötterna. Innehåller 8 LED Glo-jets. 

Ultimate U1

4 Sittplatser och 1 Liggplats
72 Ställbara hydroterapi Jets
234 x 234 x 99cm

AquaNova Dual UV / Ozon Sanitizer System
Med den unika kombinationen av ozon (O3) och UV-C-teknik är AQUANOVA den ultimata ozonatorn för sanering av spabad. Genom att tillhandahålla en vattenkvalité och spa-vård som man kan förvänta sig av klor / saltvattensystem, har AQUANOVA mer renings effekt bättre tillförlitlighet och mindre besvär, samtidigt som den resterande klorförbrukningen avsevärt minskar för att ge den mest avancerade sanitetspotentialen för spa. ”Forskare genomförde ett experiment för att avgöra om användning av UV och ozon tillsammans resulterar i bättre bakteriereduktion än UV eller ozon ensam. Forskare har funnit att mängden UV & ozon som behövs för att genomföra denna uppgift var mycket mindre när den används tillsammans, än när den används ensam”

Se YouTube

Quadfilter Auto Clean Water Management
Genom att leverera konsekvent lättvård och vattenhantering kombinerar det automatiska renvattensystemet filtrering och ett saneringssystem som resulterar i ett praktiskt taget självrenande spa. Filtreringsåtgärder genom fyra proprietära filter, som drivs av den extremt energieffektiva Power Defender single amp pumpen, är uppbyggd med AquaNova Dual UV / Ozon Sanitizer System för att säkerställa att oönskade element tas bort och ditt vatten hålls rent och klart.
Click Change Cabinet ™
Det revolutionerande Click Change Cabinet ™ -systemet som gör det enkelt för dig att byta panelfärger, så det passar alla inredningar från utställnings rum till bakgård.
Driftwood - Gray Panels
Elektric - Blue Panels
Charcoal - Black Panels
Hazelnut - Brown Panels
Meny