Tillbehör för Spabad

Tillbehör

Ico Spa Mätstation
ICO SPA, FÖR DEN ULTIMATA VATTENKVALITÉN

ICO SPA håller automatiskt kontroll på ditt spabadsvatten och undviker obehagliga överraskningar med hjälp av denna internetanslutna enhet. Denna produkt är svaret på alla spabadägares “våta dröm”.

ICO SPA FUNGERAR SÅ HÄR

Du laddar enkelt ner en gratis app som du hittar i Google Play Store eller i App Store. QR-koden för nedladdning medföljer produkten. Sedan läggs ICO SPA i vattnet eller i skimmern. Den kan även med fördel användas under spalocket tack vare dess låga vattenlinje. ICO Spa’s batteri räcker länge, under normala förhållanden en hel säsong. Enheten laddas enkelt via en USB-laddare, lika enkelt som din telefon.

FÖRDELAR

Mycket enkelt att konfigurera och använda, enheten ansluts via WiFi och mäter automatiskt och kontinuerligt kvaliteten på ditt spabadsvatten.  Dess inbyggda sensorer mäter temperatur, pH, desinfektionsmedel och saltnivåer. Du ser all information i realtid genom de uppgifter som samlas in på din smartphone eller surfplatta. Produkten hjälper dig att underhålla ditt spabad genom att föreslå när och hur du ska behandla ditt spa för att optimera användningen av kemikalier.

EGENSKAPER

Mått: 150 x 110 mm
Vikt: 700 g
Material:  ASA-plast behandlad för att motstå UV-strålning och klor
Sensorer: skyddsklass IP68

MILJÖ

Kompatibel med spa som använder klor, brom och saltvattenelektrolys.

GARANTI

2-års garanti direkt från Ondilo

Uppladdningsbar Spa/Pool Dammsugare

Den trådlösa spa/pool-dammsugaren ger ett kraftfullt undervattensvakuum för att rengöra ytor och ta bort sand och smuts från botten och väggarna i din pool/Spa. Det svängbara sugmunstycket på hjul säkerställer att dammsugaren enkelt kan följa poolens eller spaets form, även stegen. Munstycket, borstarna och smutsbehållaren kan enkelt tas bort för rengöring. Vakuumet är trådlöst, och bekvämt att använda. Ett uppladdningsbart batteri driver motorn. Driftstid: 90 minuter. Laddningstid: 4-5 timmar. För rengöring av djupa pooler finns en teleskoparm (tillval).

Delphine Spa & Pool

I vår butik i Linköping finner du ett stort sortiment med kemiprodukter och tillbehör för spabad och pool. Kempiprodukterna i vårt sortiment kommer från marknadens ledande varumärken som tex Delphin. Det finns idag många olika produkter på marknaden, vår personal i butiken hjälper dig gärna välja rätt kemiska produkter. Som ägare till ett spabad gäller det inte bara att välja bästa produkten, utan också att dosera rätt. Hos SpaExperten i Linköping finner du därför allt som behövs för att sköta ditt Spabad & Pool. Vi har kunskap om vad du skall tänka på när du behandlar ditt spabad eller bubbelpool. För oss på SpaExperten är det en självklarhet att du skall få bästa personlig service samt hjälp med alla dina frågor!

Spa Essenser (Dofter)

En lyxig serie spa-essenser, dessa dofter ger ditt spa ett underbart doft. Denna lyxiga spa-essenser presenterar 4 fina dofter av 30 ml: fruktig, hav, lavendel och sensuell. Detta paket ger dig möjligheten att prova alla dofter i ditt spa.

Locklyft

Smidig och stabil locklyft enkel att montera. Färg Svart

Locklyft

Sidomonterad locklyft.  Färg Svart

Kraftig Trappa

Kraftig och stabil trappa i plast bredd 990.  Färg: Finns i Svart, Grå och Mocca

Handukshållare
Smart och bekvämt sätt att lagra och hålla handdukar medan du bubblar. Ger extra spa-bekvämlighet. Lätt att fällas när hållaren inte används. Färg Svart.
Kraftigt Handräck
Med kombinationen av vatten och släta ytor är en olycka lätt hänt. Det universella spa-steghandtaget ger stöd när du kliver i och ur spabadet. Handtaget är tillverkat i svart pulverlackerad aluminium och har ett kraftigt grepp klätt i skumgummi.
Parasoll
Slitstark, snygg, premium parasoll med pulverlackerad aluminiumrörskonstruktion. Stort räckvidd på 275 cm. Parasol speciellt designad för användning med spa. Utrustad med LED-belysning. Lätt att justera till önskat läge med den praktiska rotationsmekanismen (roterar 360 grader).
Vakuum Dammsugare
Enkel men mycket bekväm handdammsugare för rengöring av spa, bubbelpooler och små pooler för barn. Utrustad med tre
fästen: ett brett munstycke, ett sugmunstycke med borste och ett skopnät för optimal rengöring.
Välkommen till våran butik som har mängder med tillbehör och vattenvårds produkter.
Spaexperten AB  Roxengatan 13  582 73 Linköping

[email protected]  013-124800

null
Meny