BestLife - Serien

Lär dig att älska livet lite mer genom att unna dig en vardagssemester i din egen trädgård med ett lyxigt Sunrise BestLife spabad från Spaexperten.

 

Med ett varierat, högkvalitativt produktutbud har Sunrise BestLife det perfekta spabadet som passar alla dina behov. Alla spabad i BestLife serien är skickligt utformade från den strukturella grunden till de utsökt detaljerade detaljerna. Allt för det perfekta sättet att förbättra din hälsa, föryngra kropp och själ, underhålla vänner och koppla av med familjen. Alla våra modeller har en fantastisk ergonomisk design, tillsammans med en rad olika jetstrålar och kontroller konstruerade för optimal hydroterapi. Du kommer också att njuta av de inbyggda flerfärgade LED-lamporna som ger extra fördelar med kromterapi. Vi förstår också att ett spabad för ditt hem är en betydande investering, så vi har byggt alla våra spabad med material som håller i livet. Dessutom har vi gjort underhåll och drift bättre med ett eget isolerings – och filtreringssystem.

30+ års kvalitetstillverkning och innovation!

Vi följer stränga kvalitetskontrollåtgärder och är stolta över teammedlemmarnas tillfredsställelse samt miljömedvetna tillverkningsmetoder.

G64L

5 Sittplatser
64 MassageMax 2 Jets
229 x 229 x 91 cm

G74S

6 Sittplatser
74 MassageMax 2 Jets
229 x 229 x 91cm
Meny